Daca pandemia ne-a invatat ceva, este sa avem mai multa grija de cei dragi, de noi si de sanatatea noastra, inclusiv sanatatea parului.

De aceea, tot mai multe persoane au renuntat la metodele clasice pentru a obtine bucle naturale, pentru ca acelea au efecte negative asupra parului.

Desi metodele de ondulare fara caldura nu sunt revolutionare, ele fiind folosite in special in comunitatile de culoare, acestea nu au primit atentia cuvenita pentru mult timp, insa acum au revenit in trend, mai precis setul de bigudiuri flexibile

Ce spun cativa influenceri dupa ce au folosit pe „pielea” lor setul de bigudiuri flexibile? Vei afla in randurile urmatoare.

„Nu imi place sa petrec prea mult timp pentru a obtine bucle naturale, nici sa trec prin 10 pasi si etape, asa ca setul de bigudiuri flexibile a fost o alegere naturala, care nu m-a dezamagit.

Pe langa ca e usor de utlizat, am obtinut niste bucle foarte bine definite, curate, care mi-au pus in evidenta trasaturile fetei. Il recomand din suflet si cu siguranta adopt aceasta metoda pentru a avea parul cret.”

„Parul meu este frumos si sanatos, dar uneori simt nevoia sa il port in bucle. Am descoperit bigudiurile fara caldura si mi-am spus ca trebuie sa le incerc.

Mi-am spalat parul, l-am uscat doar pe jumatate, dupa care am aplicat un produs de hidratare si apoi bigudiul flexibil. Nu am strans parul foarte tare, pentru a obtine bucle lejere.

Am dormit o noapte cu bigudiul, fara sa ma deranjeze in vreun fel. Dimineata, m-am trezit cu cele mai frumoase bucle, naturale, care mi-au facut ziua mai frumoasa. Iar parul meu ramane sanatos si frumos!”

Daca vrei si tu bucle frumoase si in acelsi timp sa iti protejezi parul, setul de bigudiuri flexibile este cu siguranta si pentru tine.