Daca exista o camera care este deosebit de interesant de decorat, aceasta este camera celor mai tineri membri ai gospodariei.

Camerele copiilor sunt spatii deschise creativitatii care ne permit sa le decoram cu idei proaspete si interesante.

Culorile vibrante, texturile, desenele si ideile inovatoare ii ajuta pe copii sa se dezvolte si sa gaseasca in camera lor un loc placut in care sa se bucure si sa creasca.

O sarcina care poate fi distractiva, dar in acelasi timp foarte complexa, deoarece trebuie sa tinem cont de faptul ca, incepand cu varsta de cinci ani, viata copiilor se schimba complet. Cresc atat de repede!

Acestia petrec din ce in ce mai mult timp in camera lor jucandu-se sau studiind.

De aceea, este important sa decoram camera copiilor pentru a crea o atmosfera confortabila care sa le reflecte personalitatea.

Decoreaza patul cu lenjerii si paturi deosebite

In functie de tematica pe care o alegi pentru camera, poti alege dintr-o multitudine de modele de lenjerii de pat, pe cele care sa insufleteasca interiorul.

Indiferent ca alegi cearsafuri colorate, simple, cu model sau cuverturi moi si pufoase, rezultatul va fi cu adevarat uimitor.

Practic, lenjeriile de pat vor servi ca pata de culoare in camera copilului, iar acestea se vor integra perfect in ansamblul de elemente colorate ce definesc un decor de poveste pentru cei mici.

Decoreaza peretii cu stickere

Stickerele sunt o modalitate foarte buna de a decora, mai ales ca oferta este una cu adevarat ampla.

Citeste continuarea aici: Idei pentru a transforma camera celor mici intr-un spatiu vesel